Startside
DTF Travel
Smarte Mænd
SMARTGUY
SMARTGIRL
FITNESS
YOOX - top design
Tøj til seje unger
Damesko
Smykkeskrinet
Badetøj
Kampsport
Løbetræning
STYRKETRÆNING
Sundhed & Skønhed
Hjemmebiograf
DVD film
LCD & Plasma TV
Kameraer
Mobiltelefoner
Musik på farten
Toner til printer
Computerskærme
PC
DELL Tilbud
POLITISCAN
Bossle Hell Drivers
BORNHOLM
Rejsebeskrivelser
Nyheder og webcam
Natteravnene
Unge og spiritus
Du er for nice
Sikker sex
Vejen til narkomani
Behandling
Hårde stoffer
Bløde stoffer
TID TIL TANKER
Horoskoper

Natteravnene´s regler

 • Er der regler?
  Både ja og nej.
  Vi gør vores yderste for at sikre, at medlemmer af Natteravnene i Rønne er fornuftige voksne mennesker, men da vi ikke har en egentlig aldersgrænse for at blive Natteravn, betyder det, at vi kan være meget forskellige, med forskellige holdninger til tidens problemer og unge's sprog og opførsel. Vi tilstræber dog, at nye Natteravne skal være 22-25 år, men har ikke en øvre grænse.

  De 5 gyldne regler

  Der er 5 gyldne regler, som alle Natteravne skal efterleve:

  1. Natteravne er synlige, observerer og hjælper, men blander sig aldrig i uroligheder o.lign.
   De tilkalder professionel hjælp om fornødent.

   

  1. Natteravne går altid i hold på tre, i deres karakteristiske gule jakker.
   Helst med deltagelse af både kvinder og mænd - med forskellig baggrund - også gerne etnisk.

   

  1. Natteravne færdes som hovedregel altid udendørs. Enkelte gange er det i orden at gå indendørs til fester, i ungdomsklubben og lignende - men kun hvis det er de unge selv der byder indenfor. Vi går dog aldrig indenfor på offentlige steder, værtshuse, diskoteker o.lign.

   

  1. Natteravnene giver sig tid til at lytte og tale med børn og unge - på deres initiativ - og rådgiver kun indenfor rammerne af sund fornuft.
   Tungere problemer henviser vi til forældrene eller professionelle i det lokale netværk (SSP, anonym rådgivning, politi, o.lign.).

   

  1. En Natteravn hjælper gerne "forulykkede" børn og unge hjem - helst via deres familie og venner, men følger ikke nogen hjem alene - og vi låner ikke penge ud til taxa ell.lign.

Det er de fælles regler vi har i Natteravnene i Rønne, men ellers prøver vi at være gode "rollemodeller" for lokalområdets børn og unge og i det hele taget, ved at "snakke" os frem til en fælles holdning til tingene. Når man går sammen i 3-5 timer om natten, så når man at få snakket og diskuteret mange ting!!

Copyright © 2008 - Senest opdateret 15. March 2009 16:09:40
x-perience.dk påtager sig ikke noget ansvar for levering, betaling, fejl & mangler, priser og rabatter der udebliver. Hvis der er forskel i de priser vi viser på x-perience.dk og priserne på firmaernes hjemmesider, er det priserne på firmaernes hjemmesider der er gældende.
Hit Counter
(11.07.2007)