Startside
DTF Travel
Smarte Mænd
SMARTGUY
SMARTGIRL
FITNESS
YOOX - top design
Tøj til seje unger
Damesko
Smykkeskrinet
Badetøj
Kampsport
Løbetræning
STYRKETRÆNING
Sundhed & Skønhed
Hjemmebiograf
DVD film
LCD & Plasma TV
Kameraer
Mobiltelefoner
Musik på farten
Toner til printer
Computerskærme
PC
DELL Tilbud
POLITISCAN
Bossle Hell Drivers
BORNHOLM
Rejsebeskrivelser
Nyheder og webcam
Natteravnene
Unge og spiritus
Du er for nice
Sikker sex
Vejen til narkomani
Behandling
Hårde stoffer
Bløde stoffer
TID TIL TANKER
Horoskoper

Hvornår er Natteravnene ude, hvad kan de og hvad gør de....

Hvordan arbejder Natteravnene

 • I byen
  I Rønne er der Natteravne på gaden, så vidt muligt, hver fredag fra kl. 23 og 3-5 timer frem, året rundt. Vi vil meget gerne være flere, så vi også kan have et hold på gaden  om lørdagen.
  En Natteravn kan skabe kontakt til de unge og virker tillidsvækkende. Selv om vi altid er tre på et hold, er det oftest sådan, at hvis vi bliver kontaktet af en ung, er det som regel kun én hun/han henvender sig til. De to andre Natteravne går så nogle meter væk for at give den unge "plads" til at tale alene med en voksen.
  Ved vold/hærværksepisoder, vil vi observere - aldrig gribe fysisk ind - og kan derfor bruges som vidner.
  I situationer hvor det er påkrævet, har vi udstyr til at tilkalde hjælp (ambulance/politi).
  Ved mindre skader, har vi førstehjælpsudstyr med, så vi selv kan hjælpe.
 • Information
  Vi kommer gerne ud på skoler og lignende og fortæller om vores arbejde med børn og unge.
  Det kan være til forældremøder på skoler eller andre arrangementer hvor det kan passe til. Vi vil også meget gerne deltage i "klassens time" for at snakke med de unge og for at give dem lejlighed til at stille spørgsmål til hos - meget gerne sammen med SSP og/eller Politiet.
  Det kan også være i idræts- eller andre foreninger.
  Kontakt os, og lad os få en snak om hvilke muligheder der er.


 • Generelt
  Uanset hvilke former for arrangementer man har i tankerne, kan det altid være en god idé at kontakte Natteravnene - og du er meget velkommen til at henvende dig til os for en mere konkret snak om hvad vi i fællesskab kan gøre for de unge.
  Eneste undtagelse er, at vi ikke går ud til fester arrangeret i private hjem, men.....er festen på en dag hvor vi alligevel har et hold på gaden, kunne det jo være, at vi slog et smut forbi.
 • Ungdomsfester
  Her tænker vi på ungdomsskolen (specielle arrangementer), gymnasiet, Erhvervsskolen, idrætsforeninger o.lign.
  Som regel har man selv nogle vagter til at tage sig af selve arrangementet, ind- & udgang osv., men vi kan deltage ved at være i området omkring festen - altså i de tilstødende gader og andre "gemmesteder".
 • Offentlige steder
  I Rønne findes flere steder hvor de unge "går i byen". Vi oplever, at det skifter meget, hvor der er mange mennesker - altså hvilket sted er "in" i øjeblikket.
  Når der er mange unge mennesker samlet på ét sted, kan det nogle gange give problemer med bestemte "grupper" - nogle der mener at "høre mere til" end andre - med evt. vold til følge.
  Man kan også opleve, at dem der besøger stedet er meget unge. Hvis du retter henvendelse til os, vil vi gerne "gå lidt oftere forbi" stedet. Vi har erfaring for, at de helt unge (som ikke burde være dér), fortrækker fra stedet når de ser at Natteravnene "holder lidt øje med dem".

Copyright © 2008 - Senest opdateret 15. March 2009 16:09:40
x-perience.dk påtager sig ikke noget ansvar for levering, betaling, fejl & mangler, priser og rabatter der udebliver. Hvis der er forskel i de priser vi viser på x-perience.dk og priserne på firmaernes hjemmesider, er det priserne på firmaernes hjemmesider der er gældende.
Hit Counter
(11.07.2007)