Find et hyggeligt sommerhus eller en ferielejlighed på Bornholm.

 • Bornholm-Bornholm, sommerhus i Hasle
  Sommerhuset ligger i naturskønne omgivelser midt i ”Hasle Lystskov” med mulighed for cykel- og vandreture rundt om de flotte søer. Afstanden til indkøb er ca. 200 m, og til den børnevenlige badestand ca. 600 m.
  Kun 600 m fra sommerhuset ligger også Bornholms eneste museumrøgeri, hvor man kan købe de kendte og velsmagende ”røgede Bornholmere” og spise den samtidig med at man nyder den flotte solnedgang over østersøen.

 • SOL OG STRAND Feriehusudlejning er en af de største online udbydere af danske feriehuse. Vi udbyder mere end 4.200 huse. SOL OG STRAND Feriehusudlejning A/S har en stærk position på såvel det nationale som det internationale marked for udlejning af danske feriehuse både offline og online. Vi tilbyder let adgang til et komplet udbud af feriehuse overalt i Danmark – fra klassiske huse til ren luksus med pool, spa og sauna. Det er hurtigt og nemt at booke sit hus online gennem SOL OG STRAND – 24 timer i døgnet!

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Bornholly, oversigt & priser
  Wolfgang Stolpe og hans kone Veza er begge født i Berlin, hvor de fik deres ældste datter Karla i 1985. De besøgte Bornholm mange gange,  forelskede sig i øen og flyttede endelig hertil i 1990. Deres yngste datter Lærke blev født her samme år.
  De har nu igennem mange år deres ferielejligheder lidt udenfor det gamle fiskerleje Grisby ved Svaneke. Derudover tilbyder de et antal feriehuse, som udlejes gennem dem.
  Der er både mulighed for at leje sengelinned, håndklæder og viskestykker, samt leje af cykler og aftale slutrengøring.

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Sommerhus i Gudhjem
  Stort dejligt hus fra 1890 beliggende midt i Gudhjem by med 5 soveværelser og plads til 10 voksne og 2 børn. Alle 5 soveværelser har rigtige dobbeltsenge, håndvask og bord/stol (1 værelse har også en køjeseng med plads til 2 børn/voksne). Dertil er der tv-stue og køkken/alrum med plads til 12 spisende og alt udstyr til madlavning etc. På gangen er der 3 separate toiletter og 3 badeværelser med brus.
  3 af værelserne har panoramaudsigt over Gudhjem og havet og de 2 andre værelser har kig til havet og byen. Huset ligger 100 meter fra havnen og 20 meter fra "strøget". Med andre ord er der inden for 100 meter de første 10 restauranter, masser af små hyggelige butikker, røgerier og alt det andet man forventer af Bornholm, men igen med den afstand der gør at huset ligger stille og fredeligt. Til huset hører 3-4 parkeringspladser og en dejlig have med aftensol og mulighed for at spise ude. Huset er velegnet til 5 par og 2 børn.
  Huset er rustikt, men der er alle almindelige moderne bekvemmeligheder og dertil er det pænt og hyggeligt.

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Feriepartner Bornholm
  Feriepartner Bornholm er den største private udlejer af sommerhuse på Bornholm. Bureauet ligger i hjertet af Bornholm, Aakirkeby, hvor vi råder over flere end 260 huse og lejligheder til udlejning.

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Privat sommerhus på Dueodde
  Velindrettet og istandsat 4 personers 64m2 sommerhus, beliggende på stor pragtfuld kuperet naturgrund, kun ca. 100 m fra Dueoddes skønne sandstrand.
  Husdyr ikke tilladt.
  30m2 stue med brændeovn. Nyt køkken med bl.a. opvaskemaskine, stort køleskab m. 15 l frostboks. TV/video/radio med cd/mini-disk. Nye gulve. Elradiatorer i alle rum. 1 værelse med 2 nye sammensatte bokssenge.
  1 kammer med tværstillet overkøje og nye springmadrasser.
  Flisebadeværelse med dush.
  Dejlig stor overdækket terrasse, samt udendørs havemøbler.

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Solskinsferie
  Her finder I dette smukke træhus fra 1997, beliggende på en 2000 m2 stor naturgrund. Huset rummer i alt 116 m2 med de bedste forudsætninger for vellykkede feriedage.
  Stuen på 39 m2, som er kombineret med det åbne køkkenmiljø og spiseafdelingen, er lyst og smagfuldt indrettet. Man bemærker en behagelig feriestemning. Stuen er indrettet med en alkove (1D).
  I det store og indbydende badeværelse frister et pragtfuldt spabad, og fra badeværelset er der adgang til en afslappende tur i saunaen.
  Soveafdelingen består af 4 skønne soveværelser, indrettet med (1D)-(1D)-(1D)-(2E). Beskrivelsen fuldendes af endnu et badeværelse.
  Uden om huset, er der veranda på hele solsiden, nogen delvis overdækket, så man har mulighed for udendørs hygge i alt slags vejr.
  Velegnet til 2 familier eller evt. firma.
  Udstyr: Parabol, video, stereoanlæg, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, solarium, grill, babyseng, høj barnestol, gynge og sandkasse.

Klik på billedet for at se de gode tilbud

 • Sommerhus på Dueodde
  Sommerhuset er på ca. 60 m2 og ligger lige midt i Dueodde området i en birkeskov med en atmosfære af ro og stilhed. Herfra er der kun en ganske kort spadseretur i den smukke natur ned til minimarked, minigolf, restaurant og Bornholms hvideste og største sandstrand ca. 600 m.
  Huset udlejes kun i sommerhalvåret, og det er el-opvarmet. Husdyr er ikke tilladt. Der er P-plads lige ved huset.
  Sommerhuset indeholder:
  Stue med 6 spisepladser + (Trip-Trap børnestol), sofagruppe med 5 siddepladser, tv, parabol (husk evt. eget parabolkort), DVD, CD-stereoanlæg, brændeovn og udgang til terrassen. Køkken (nyt) med 4 glaskeramiske kogeplader, emhætte, køleskab m/frostboks, kaffemaskine, el-koger, brødrister samt masser af service (8-9 pers.). Soveværelse med dobbeltseng (140 cm)  springmadrasser og skabe. Børnesoveværelse med køjeseng (80 cm)  springmadrasser og skab. Soveværelse med springmadras. Badeværelse (nyt) med toilet, brusehjørne og gulvvarme. Terrasse  med havemøbler og grill.

Copyright © 2008 - Senest opdateret 15. March 2009 16:09:40
x-perience.dk påtager sig ikke noget ansvar for levering, betaling, fejl & mangler, priser og rabatter der udebliver. Hvis der er forskel i de priser vi viser på x-perience.dk og priserne på firmaernes hjemmesider, er det priserne på firmaernes hjemmesider der er gældende.
Hit Counter
(11.07.2007)