Hoteller & Pensionater på Bornholm.

 

 • Hotel Hammersø
  Det populære feriested Hotel Hammersø er beliggende i den imponerende natur mellem Langebjergs bakker og Hammerens granitmassiv direkte ud til Danmarks eneste fjeldsø: Hammersø.
  Hotellet har 40 dejlige velmonterede værelser i forskellige prisklasser. Efter en større ombygning i 2003 råder Hotel Hammersø nu over nye suiter og nyistandsatte dobbeltværelser med og uden balkon mod Hammersø eller Langebjerg og Hammerbakker, dejlige enkeltværelser samt familieværelser. Alle værelser er med douche/toilet, Sat-TV, radio og hyggelig siddegruppe.
  Desuden tilbydes 6 veludstyrede 2-personers appartements beliggende i hotellets annekser.

 

Klik for at se mere

 • Hvidehøj
  Hvidehøj er en fredeligt beliggende landejendom nær Rutsker på Bornholms smukke nordland. 
  Her udlejes skøn ferielejlighed med plads til 4-6 personer. Ferielejligheden er på ca. 75 kvm fordelt i to plan. Stueplanet består af et dejligt tekøkken/alrum med opgang til 1. sal samt et pænt stort værelse med adgang til mindre haveafsnit. Fra en fælles entre er der adgang til eget toilet med brusebad. På 1. sal er to dobbelte soveværelser, begge med pragtfuld udsigt over Østersøen mod vest.
  Hvidehøj ligger i passende cykelafstand til Nordbornholms bedste seværdigheder: Jons Kapel, det gamle stenbrud i Vang, Slotslyngen, Hammerhus o.s.v. Desuden er der ikke længere end 5 km til nærmeste sandstrand ved Sorthat lige syd for Hasle.Rimelige busforbindelser til Rønne, Hammershus samt til indkøbsmuligheder i Hasle og Sandvig.
 

Klik for at se mere

 • Grønbech´s Hotel
  Grønbechs Hotel er et kendt familiehotel med beliggenhed lige ved Allinge Havn, og bag den gamle facade er der de senere år ved ombygning og tilbygning skabt ideelle forhold for vore gæster.
  Store velmonterede værelser med eget køleskab og bad/WC. Hyggelig opholdsstue med satellit-TV. Hotellet har flere typer værelser. Nogle har udsigt over havet, nogle vender mod haven med terrasse, andre har udsigt over byen. Have med solterrasser.
  I spisesalen indtages måltiderne ved små borde. Godt køkken. 
  Værelserne udlejes med morgenmad eller halvpension.
 

Klik for at se mere

 • Hotel Friheden
  Det 4-stjernede Hotel Friheden er en perle beliggende i byen Sandkås og et ideelt udgangspunkt for ferien.
  Ikke mange andre steder i verden genfindes en så varieret kystlinie som på den bornholmske nordkyst. Det 4-stjernede Hotel Friheden er en perle beliggende i byen Sandkås og et ideelt udgangspunkt for ferien. Ikke mange andre steder i verden genfindes en så varieret kystlinie som på den bornholmske nordkyst. Med dejlige vandrestier langs strand og gennem skov til blandt andet byerne Allinge og Sandvig, kan man netop her opleve øens særpræg.
 

Klik her for at se mere

 • Hotel Siemsens Gaard
  Hotel Siemsens Gaard er indrettet i en 400 år gammel nænsomt restaureret købmandsgård beliggende i bornholms "solskinsby" Svaneke  Danmarks østligste, mindste og efter manges mening smukkeste købstad.
  Med sin pragtfulde beliggenhed direkte til den smukke havn og Østersøen tilbyder hotellet ferie- & konferenceophold i en unik og afslappet atmosfære.
  Vi glæder os meget til at byde Dem velkommen til Bornholm & Hotel Siemsens Gaard!
 

Klik for at se mere

 • Pyttegårdens Ferielejligheder
  Beliggende 4 km syd for Gudhjem på øens østkyst. Pyttegården er en ombygget bondegård, der ligger meget naturskønt og fredeligt på en 17.000 M2 stor naturgrund med mange buske og frugttræer, kun 300m fra kysten. Gården indeholder 6 store ferielejligheder fra 75 til 94 M2 for 6 personer, og 4 lejligheder fra 42 til 52 M2 til 4 personer. Alle lejligheder har havudsigt og er smagfuldt indrettede med veludstyret køkken, komfur, køleskab og alt service. Dejlig stor stue med spiseplads og sofaarrangement, samt fra 1 til 3 soveværelser efter behov. Endvidere egen terrasse og/eller have med havemøbler og grill, samt adgang til fællesarealer med stor legeplads, hvilket gør stedet meget velegnet for familier med børn. Der er fællesrum med vaskemaskine, tørretumbler samt kummefryser.
 
 
Copyright © 2008 - Senest opdateret 15. March 2009 16:09:40
x-perience.dk påtager sig ikke noget ansvar for levering, betaling, fejl & mangler, priser og rabatter der udebliver. Hvis der er forskel i de priser vi viser på x-perience.dk og priserne på firmaernes hjemmesider, er det priserne på firmaernes hjemmesider der er gældende.
Hit Counter
(11.07.2007)